A Simple Key For çanakkale prefabrik ev Unveiled

Wiki Article

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında extremely yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çAlright daha yüksek yalıtım sağlar.

Ortak özellikleri arasında dış çevre ve sert mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ısı, ses ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme yapılara göre oldukça az olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere yönelim daha çOkay artmıştır.

Prefabrik ev avantajlarından biri olarak devlet desteği de öne çıkıyor. Son yıllarda maliyeti artan konut fiyatlarına nazaran oldukça uygun fiyatlara sahip prefabriklerde devlet destekli kampanyalar uygulanıyor.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Tüm bunlar en uygun fiyat garantisiyle dimensions sunuluyor fakat yeni ev sahibi olacakların kafasını kurcalayan bazı detaylar da yok değil.

Prefabrik evde ruhsat alımı genellikle şu süreçte ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın dimension ait olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ev yapabileceğinizi evi tam olarak yol ve komşu payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Geleneksel betonarme evlerde olduğu gibi prefabrik evlerde de izin ve ruhsat zorunluluğu bulunmaktadır.

Aynı aşamada yine aynı systemın kullanımıyla çelik evin tam yapı güvenliğini sağlayan statik hesaplamalar kusursuz şekilde tamamlanmaktadır. Tam yangın güvenliği için çelik ev modeline özel elektrik tesisat projesi yine prefabrik bu aşamada hazırlanmaktadır. Aynı şekilde sıhhi ve atık su tesisat projeleri de modele özel tasarımla ortaya konulmaktadır.

Prefabrik evinizi inşa etmeye başlamadan önce planlama safhasında; bölgenin yağmur sıklığı, kar miktarı ve iklim koşulları iyice araştırılmalıdır.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev prefabrik ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada dimensions yaptıracağınız ev ile ilgili beton prepareı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Prefabrik ev teknik özellikleri yalıtım ile sınırlı değildir. Prefabrik ev fiyatları 2022 yılında oldukça ekonomik belirlenebilmiştir. Bunların yanı sıra tüm yapılarımız yangına karşı da dayanıklıdır. En kullanışlı prefabrik ev modelleri prefabrik ev modelleri kurulumu kolay ve nakliyesi mümkün olduğundan ulaşılması zor prefabrik ev olan yerlere de konumlandırılabilmektedir. İstenilen konumda yapının ölçülerine uygun olarak uygun çanakkale prefabrik bir zemin hazırlandıktan sonra prefabrik yapı kurulumu sağlanabilir. Yalıtım özelliklerine devam ettiğimizde ise kullanılan PVC pencerelerinde oldukça yalıtkan olduğunu görmekteyiz.

Belediyelerin prefabrik evler için arsalara ev yapma konusunda çeşitli kısıtlamaları vardır. İmarlı arsalara prefabrik ev yapılabilirken; tarımsal üretime uygun tarlalar için imar hukukunda imarsız arsa ibaresi vardır ve bu yüzden tarım arazilerine prefabrik ev yapılması izin verilmiyor.

Report this wiki page